Welkom op onze Reislog!
Hallo en welkom op onzereislog!
Via deze weblog kun je op de hoogte blijven van alle ervaringen tijdens ons verblijf in Uganda. We worden naar Uganda uitgezondendoor Icco en Kerk in Actie voor hun project 'Togetthere'.In de hoofdstad Kampalegaan we werken voor de lokale organisatie ANPPCAN Uganda die zich inzet voor rechten van kinderen.
Vanaf nu zul je op deze blog regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waarwe onsbevinden en waar we zijn geweest. Meer informatie over ons en wat we gaan doen, vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voorde mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Wezien je graag terug oponze reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je metons meereist!
Chris & Marieke
Dag Chris en Marieke!
Wat een onderneming zeg, maar gelukkig doen jullie het samen. Dus een half jaartje ontwikkelingswerk, lijkt me erg leuk! Hebben jullie onbetaald verlof genomen van het werk of.....alles opgezegd?
Ik wil graag op de hoogte blijven van jullie avonturen, dus laat maar horen.
Wens jullie alvast veel voorbereidings-plezier toe en een heel goede reis!!
Groetjes! Tante Lies.
Hallo buurtjes,
Leuke reisverslagen. Op de gallerij was het een heen en weer geloop van de nieuwe buren. Ik wacht even en dan ga ik kennis met ze maken.
groetjes Mary
hALLO, IK JULLIE KENNEN ME NIET MAAR VAN MARJAN GEHOORD VAN JULLIE GROTE WENS ONTWIKKELINGS WERK DOEN.
HEEL SPANNEND EN VOL BEWONDERING VOLG IK JULLIE, IK LOOP WOENSDAGS MET MARJAN, ZO DOENDE VAN JULLIE WERK GEHOORD.
HEEL VEEL SUCCES EN KOMT GEZOND TERUG MET EEN ERVARING RIJKER. GROETEN JANNY VAN WESTENENG
Hey Chris en Marieke! goed werk daaro! ga zo door! ben trots op jullie! Hier in Den Haag alles flex krijg een goed kontrakt aangeboden op werk dus das nice! Chris ga ook muziek van mensen daar opnemen dan hebben we mooie samples om music te bouwen, en wel meer scherpere foto`s ok(lol). zie/spreek/sms/fax/bel/msn jullie snel!!
Groeten Peter&Gwendolyn
hallo marieke en chris
van elise kant (van kerkinactie) kreeg ik jullie webadres.
eind april gaan we met een groep van 10 persoenen voor 2 weken naar uganda. we gaan op bezoek bij de Mothers Union. in 2005 zijn zij bij ons in hoofddrp geweest.
jullie foto's en verhalen geven een goed beeld wat we daar kunnen zien en ervaren. mogelijk ontmoeten we elkaar nog.
groet willeke maurits-kuiper
Wow marieke en Chris,
Wat een fantastisch mooie blog, ik ga binnenkort de tijd nemen om alle verhalen te lezen.
Veel succes met alles en later een uitgebreide reactie van mij.
Geniet ervan daar!!!:-)
Grt,
Kim
Hoi Buurtjes,
Leuk om jullie verhalen te lezen en de foto's te bekijken. 't Lijkt bijna een vakantie, maar dat is het natuurlijk niet ;-) .
Groeten, buurman Henny.
Prachtig vakantie reisverhaal wat maken jullie veel bijzondere dingen mee in wel heel bijzonder land.
Wie verre reizen doet kan veel verhalen en dat doen jullie ook zeker als jullie over een paar weken thuis komen. Dat in een boomstam varen is best leuk maar geef mij de speedboot maar op de Thunersee(geintje)
Komen jullie in gezondheid en een goedereis naar huis
Veel liefs Opa
Hoi Hoi,
ik zit nu op mijn werk stiekum te kijken...:) Thuis hebben we al een tijd geen internet meer en telefoon, dus het is me niet gelukt om jullie nog een keer te bellen. Ook hier in nederland is internet niet alles!!!!
Als jullie terug zijn spreken we snel wat af, want ik heb zin om jullie weer te zien!
Goeie terug reis!!!!
liefs Marleen + mannen